📸​ | Hamilton begint als nieuw man aan 2e seizoenshelft na vakantie: ‘Volledig getransformeerd’

18 augustus 2022

Screenshot

Lewis Hamilton heeft flink van zijn vakantie genoten in Namibië, Rwanda, Kenia en Tanzania. De Britse Formule 1-coureur spreekt zelfs een vakantie waarin hij volledig is getransformeerd. "Ik ben niet dezelfde man als voor deze reis", zegt hij op Instagram.


Dat wordt oppassen geblazen voor Max Verstappen en co. De Mercedes ging naarmate de 1e seizoenshelft vorderde steeds sneller. Als de auto steeds harder blijft gaan - en Hamilton écht getransformeerd is - krijgen we misschien wel weer een onverslaanbare combinatie te zien.

Roots
Hamilton zei in Afrika op zoek te gaan naar zijn roots. Hij is zoon van een Britse moeder en zijn vader komt uit het Caribisch gebied (Grenada), maar mogelijk liggen zijn diepere roots inderdaad in Afrika.

2e seizoenshelft
Inmiddels is Hamilton weer teruggekeerd, want de 2e seizoenshelft gaat bijna van start. De Grand Prix van België staat op 28 augustus op het programma, de vrije trainingen in Spa-Francorchamps beginnen 2 dagen eerder. Even daarvoor zal hij al arriveren in België, voor de verplichte mediapraatjes.