Hamilton & Vettel in 2021 bij Mercedes: wat zou jij ervan vinden?

6 juni 2020

BSR Agency

Valtteri Bottas zal raar op hebben gekeken toen Mercedes-teambaas Toto Wolff zei dat Sebastian Vettel volgend seizoen 'een mogelijkheid' is voor het team. Als Wolff zo'n voorzet geeft, schiet de media natuurlijk wel binnen. En daarom zien we opeens veel nieuws met 'Vettel' en 'Mercedes' in de kop.


Zo wilde ook Helmut Marko, Red Bull-adviseur, zijn zegje doen over de situatie. Vettel begon zijn carrière bij Red Bull - hij werd er zelfs 4 keer wereldkampioen - en de 2 kennen elkaar dus goed. "Ik zou dat prachtig vinden", reageert Marko op de vraag of hij Vettel bij Mercedes wil zien.

Marko: "En dat zou voor de autosport als geheel ook geweldig zijn. Vettel in een Mercedes tegen Hamilton, wat is er beter dan dat?" Wel beseft de adviseur dat als Vettel niet bij Mercedes tekent, hij waarschijnlijk uit de Formule 1 verdwijnt, in ieder geval voor een jaar.

Zou jij Vettel en Hamilton in 1 team willen zien?

Laden ... Laden ...


Huidige verdeling
Momenteel rijdt Vettel bij Ferrari, maar in 2021 raakt hij zijn stoeltje kwijt aan Carlos Sainz. De Spanjaard rijdt op zijn beurt momenteel voor McLaren.