Helmut Marko: ‘Beter stopt Massa gewoon’

11 oktober 2017

ANP

Helmut Marko heeft het gehad met Felipe Massa. Tijdens de Grand Prix van Japan ging de Braziliaan niet heel lekker aan de kant voor Max Verstappen, die op Lewis Hamilton joeg. Volgens Marko heeft dat onze Max zijn 3e overwinning gekost.


Verstappen was lekker bezig aan het einde van de race op Suzuka en kwam vlakbij Hamilton. In de laatste ronde kon hij, met toestemming van Red Bull, aanvallen. En toen kwam hij - de op een ronde achterstand rijdende - Massa tegen. De Williams zat zo in de weg dat Hamilton weer uitliep en de race won.

Spannend
Marko denkt dat Verstappen zonder Massa een eind was gekomen: ,,Hij was snel genoeg om aan te vallen. Je mag niet een paar bochten blijven zitten als de leiders eraan komen. Zonder de actie van Massa had het heel spannend kunnen worden. Het zou beter zijn als hij met pensioen gaat", sneerde de Oostenrijker tegen ORF over Massa.

Massa 2018?
Massa zou eigenlijk na vorig seizoen al stoppen, maar keerde terug toen Valtteri Bottas ineens naar Mercedes vertrok. Voor volgend seizoen gaat Williams kiezen tussen Massa, Robert Kubica, Paul di Resta en Pascal Wehrlein voor het 2e stoeltje naast Lance Stroll.

Wil jij het belangrijkste FORMULE 1-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met F1 AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht