Honderden fans vieren feest samen met opa Verstappen

15 mei 2016

ANP Foto

In het Limburgse Montfort was het zondagmiddag groot feest in dancing Housmans na de winst van Max Verstappen. Honderden F1- en Max Verstappen-fans keken daar samen met opa Frank Verstappen naar de Grand Prix van Spanje. En tot grote vreugde zagen zij hoe idool en kleinzoon Max de winst pakte.

Opa Frank Verstappen was na afloop natuurlijk erg blij en trots. In gesprek met L1 zei hij geen woorden meer te hebben. "Wat dat manneke allemaal doet en presteert! Ik heb altijd gezegd: geef Max een goede auto en hij laat het zien. Toen hij in de race aan kop kwam, wist ik: dit geeft hij niet meer uit handen. En toen hij over de finish kwam, stonden de traantjes in mijn ogen. We zitten hier met vier- á vijfhonderd man bij elkaar in Montfort en ik heb natuurlijk een paar vaatjes bier gegeven om het te vieren. Het kan wel eens laat worden."


Ongeloof bij de Verstappens
Kleinzoon en winnaar Max kon het overigens zelf ook niet geloven dat hij won in Spanje. Daarmee schreef hij geschiedenis. Na afloop stroomden de prachtige reacties dan ook binnen.