Kartcentrum laat ‘Maxen’ uit heel Nederland 1 dag GRATIS racen als Verstappen

19 augustus 2022

Getty
Karten Centrum Zwolle Max Verstappen Christian Snoek Mensen Die Max Heten

Raceliefhebbers én zij met de voornaam Max, hebben we jullie aandacht? Op 27 augustus krijgen alle Maxen uit heel Nederland bij Kartcentrum Lelystad óf Zwolle de kans om 1 dag gratis als Max Verstappen te racen! Ook is er een sicke prijs te verdienen.


Zie ook 📸: Als kinderen zo blij! Zo vermaakten Max en Kelly Piquet zich in het zwembad

Eigenaar Christian Snoek bedacht de actie in aanloop naar de GP van Nederland van volgende maand. Snoek bracht de mogelijkheid tot leven omdat het voor veel racefans niet mogelijk is om een GP te bezoeken.

Max Max Max Super Max Max Max
Tussen 9.00 uur en 12.00 uur hebben alle kartliefhebbers, waaronder dus de Maxen die gratis mogen, de kans om de snelste tijd neer te zetten. Wie daarin slaagt, wint een testsessie bij het team van PDB-racing. Let op: ook allerlei varianten van de naam Max zijn welkom!

"Jong, oud, jongen, meisje, ervaren of onervaren: iedereen die Max, Maxime of Maximilian heet of een andere variant van 'Max' in zijn naam heeft, is op zaterdag 27 augustus welkom om te komen racen", aldus Snoek in een persbericht. Hij hoopt veel liefhebbers te kunnen trekken aangezien het de laatste zaterdagochtend van de (school)vakantie is.

Glorie
"Deze actie is een leuke afsluiter om er weel vol voor te gaan op school of werk", ging Snoek verder. "PDB is het raceteam waar ook ooit Jos Verstappen, Kimi Räikkönen en Valtteri Bottas zijn begonnen met hun loopbaan. Wie weet spotten we wel een nieuwe Max Verstappen en om verwarring te voorkomen, rijdt iedereen natuurlijk met zijn achternaam!"