Kvyat en Sainz wijzen naar elkaar: wie is de schuldige? (video)

17 juli 2017

ANP

Na 1 rondje over het circuit van Silverstone werd duidelijk dat Carlos Sainz de race niet uit zou rijden. De Formule 1-coureur werd tijdens de Grand Prix namelijk van de baan getikt door Toro Rosso-teamgenoot Daniil Kvyat. Maar beide heren geven elkaar de schuld. Check het filmpje, lees hun uitleg bij de acties en geef dan het oordeel: wie is de schuldige? Of hebben we het gewoon over een race-incident?


De reactie van Carlos Sainz op de site van de F1: "We zijn aan het vechten om een positie. We geven elkaar ruimte, tot een van de auto's de controle verliest en tegen de ander aan knalt. We gaan erover discussiëren en oordelen."

Kvyat had verwacht dat Sainz meer rekening met hem zou houden. "Ik haalde in in bocht 11 en dan kom je in een lastige lijn terecht, met overstuur. Je rijdt in die bocht met enorme snelheid en dat onderstuur. Dan verwacht je dat je teamgenoot je wel ziet aankomen. Anders krijg een crash, zoals nu."

Wie is de schuldige?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Wil jij het belangrijkste FORMULE 1-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met F1 AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht