‘Max gaat een grote rol spelen in de titelstrijd Rosberg en Hamilton’ (video)

24 november 2016

Pro Shots

Zowel Max Verstappen als Daniel Ricciardo kunnen namens Red Bull een grote rol in de titelstrijd van de Formule 1 gaan spelen. Dat zegt oud-wereldkampioen Jackie Stewart tegen The Guardian. De Engelsman waarschuwt de 2 strijdende Mercedes-coureurs voor Max Verstappen en Daniel Ricciardo.


"Max is opmerkelijk snel en heeft waarschijnlijk weer een paar moves in petto die andere coureurs nog nooit gezien hebben. En Ricciardo is net zo snel als Verstappen en heeft ook nog eens een stuk meer ervaring. Dat zou nog weleens een flinke rol kunnen gaan spelen in de strijd om het kampioenschap", zegt de 77-jarige Brit.

'4 strijders'
Nico Rosberg en Lewis Hamilton strijden in de laatste GP van het jaar, in Abu Dhabi, om de titel. Rosberg staat er het beste voor, maar de prijs is nog niet zomaar binnen. "Naast de Red Bulls heb je ook nog de twee Ferrari's", waarschuwt Stewart. "Voor die ploeg is een podiumplaats nog erg belangrijk. Dus we hebben vier coureurs die een potentieel gevaar vormen voor de titelstrijd."

'Interessant weekend'
Max Verstappen kan zich er wel in vinden, zo zegt hij tegen Sky Sports. "Het wordt een heel interessant weekend. Ik kijk er enorm naar uit." Wie het gaat worden, de Limburger heeft geen idee. Toch heeft hij wel een mening over wie dat beste was. Lees dat hier.
download-5
download-6