Max geniet van Honda-samenwerking: ‘Er is niets wat in de weg ligt’

30 maart 2019

Getty Images

Het lijkt een goed huwelijk te zijn: de nieuwe samenwerking tussen RedBull en Honda. De eerste GP van het jaar leverde al gelijk een podiumplaats op. Ook Max Verstappen kan na een moeilijke samenwerking met Renault genieten van de gemotiveerde Honda-ploeg.


,,Japanners zijn altijd wel trots. Vind ik wel mooi om te zien, hoor. Héél respectvol. Daar kunnen Europeanen soms nog wel eens wat van leren. Heel gedisciplineerd, ook daar kunnen we nog wel lessen uit trekken. Dus in die zin is dit ook nog eens een heel leerzame ervaring voor iedereen. 2 culturen samen proberend winnend te maken'' zegt Verstappen in het AD.

Vol gas
Verstappen heeft er na het afscheid met de Renault motor weer zin in: ,,Dit is een hele nieuwe kans, binnen hetzelfde team. Een frisse start, iedereen is weer heel gemotiveerd. En Honda, ze geven alles... Er is echt níks wat in de weg ligt. Of wat ook maar een probleem lijkt te zijn. Ze gaan er vol voor. Het is niet makkelijk om Mercedes en Ferrari bij te halen, maar we zijn wel op de goede weg.’’