Max Verstappen-fanbus is zo populair dat-ie zaterdag wordt geveild (video)

14 augustus 2018

Je hebt hem waarschijnlijk al voorbij zien komen, de ziek vette fanbus van Max Verstappen. Sinds de Brabantse vriendengroep de bus te koop heeft aangeboden via Facebook, stromen de reacties binnen. Iets wat ze niet hadden verwacht. In plaats van de bus direct te verkopen, organiseren ze zaterdag dus maar een veiling.


"Een gekkenhuis, een compleet gekkenhuis", zegt een van de vrienden, Tony Schapendonk, tegen Omroep Brabant. "Of ik overdrijf? We hebben een Facebookberichtje online gezet dat bijna 3 miljoen mensen heeft bereikt. Er zijn tienduizenden reacties onder het bericht, en er hebben zich honderd serieuze geïnteresseerden gemeld."

Veiling
 Tony en zijn vriendengroep gaan de bus nu dus veilen, al weten ze ook nog niet helemaal hoe dat precies gaat lopen. "De vraag die we hadden was: wat nu? We kunnen nooit al die mensen individueel langs laten komen. Dus we gaan de bus zaterdag veilen op een parkeerplaats in Etten-Leur."

"Het enige wat wij weten is dat we een biertap meenemen. Het moet wel gezellig zijn. Het is onmogelijk om tachtig mensen rond laten te rijden om een testritje te maken, maar iedereen kan zaterdag de bus in om een kijkje te nemen."