Max Verstappen wil voor snelste team rijden

16 oktober 2015

Max Verstappen blijft graag bij Red Bull, maar wil uiteindelijk ,,voor het snelste team rijden''. Dat zei de jonge coureur in een vrijdag gepubliceerd interview op de website van zijn sponsor Exact.

Afgelopen weekeinde spraken vader Jos Verstappen en Max' manager Raymond Vermeulen nog met teambaas Toto Wolff van Mercedes. Of er gesproken werd over contracten, is niet helemaal duidelijk. ,,Voor mij persoonlijk maakt het niet zoveel uit in welk team ik rij. Ik wil gewoon op een gegeven moment in het snelste team zitten waar je voor het kampioenschap gaat. En hopelijk is dat met Red Bull, want zij bouwen op het moment nog een hele sterke auto. Dus, wie weet'', zei Verstappen.

Toekomst
De toekomst van Verstappen bij Toro Rosso is onzeker, omdat teameigenaar Dietrich Mateschitz serieus dreigt zijn twee renstallen (Red Bull en Toro Rosso) uit de Formule 1 terug te trekken als de teams volgend seizoen geen motor hebben waarmee ze vooraan kunnen rijden. De situatie is penibel, omdat er nog geen contract is met een leverancier.

Lees ook: FC Barcelona voert serieuze gesprekken met Van Persie
Lees ook: ‘Santos wil 55 miljoen euro en half jaar schorsing voor Neymar’
Lees ook: Wesley en Yolanthe ouders geworden van zoontje