Mercedes stopt met ‘KeepFightingMichael’

20 maart 2017

ANP

Het is alweer even geleden (eind 2013) dat F1-kampioen Michael Schumacher in Méribel in de Franse Alpen het slachtoffer werd van een ernstig skiongeluk. Anno 2017 is de familie van 'Schumi' karig met nieuws en updates over de revalidatie, maar intussen staat de intussen 48-jarige Duitser toch weer een beetje in het middelpunt van de belangstelling.


Het is namelijk is zo dat het ex-team van Schumacher, Mercedes AMG Petronas, beslist heeft om de boodschap 'KeepFightingMichael' dit seizoen geen plekje meer te geven op de wagens. Dat bleek tijdens de voorstelling van de nieuwe wagen.
Nieuwe initiatieven
Bij Mercedes blust men het brandje: "We hebben de boodschap van de wagen gehaald om het gebruik daarvan te bewaren voor de toekomst", klinkt het in de Duitse media. "Voortaan focussen we op 'Keep Fighting', een initiatief dat eind 2016 in het leven werd geroepen en mensen moet aanmoedigen om zich te spiegelen aan en inspiratie te vinden in de legendarische vechtersmentaliteit van Michael. Mercedes en de familie werken samen aan verschillende gezamenlijke initiatieven die te gepasten tijde zullen gecommuniceerd worden."

Wil jij het belangrijkste FORMULE 1-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met F1 AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht