Nederlanders geven suggesties voor lay-out F1-stratencircuits (foto’s)

11 oktober 2017

ANP

De organisatie van de Formule 1 kijkt of het mogelijk is om een Grand Prix in Amsterdam of Rotterdam te houden, en daarom is Twitterend Nederland aan de slag gegaan om de grote bazen alvast te helpen met het uittekenen van de stratencircuits.


Onder andere Red Bull Nederland en GP Fans hebben alvast hun ideeën voor een mogelijke Grote Prijs van Nederland gedropt.

Rotterdam Blaak
Zo liggen start/finish en de pitsstraat in Rotterdam volgens GP Fans op de Blaak en rijden Max Verstappen en co onder andere over de Erasmusbrug op het 5,5 kilometer lange circuit.

Coolsingel
Red Bull Nederland pakt het heel anders aan en neemt ook een stuk Coolsingel mee, waar Max Verstappen (net als Feyenoord) gehuldigd kan worden na de race.

Amsterdam
In hoofdstad gaat de race volgens Red Bull dwars door het centrum en over de Amsterdamse grachten. Ook doet iemand anders een oproep om de race in het Vondelpark in Amsterdam te houden. Daar zijn namelijk (wandel)routes zat.

Wil jij het belangrijkste FORMULE 1-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met F1 AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht