Nieuwe vriendin Alonso blijkt ex van Valentino Rossi

7 juli 2016

Fernando Alonso heeft een nieuwe vriendin. De F1-coureur heeft een relatie met Linda Morselli, de ex van motorrijder Valentino Rossi. Er deden al langer geruchten de ronde over de Spanjaard en het Italiaanse model, maar bevestiging kwam er nooit.

Tot het Spaanse ¡Hola! foto's van de twee publiceerde. Alonso zag in maart na 2 jaar een einde komen aan zijn relatie met Lara Álvarez. De Spaanse presentatrice trok daarop naar Honduras om er voor Telecinco het programma Supervivientes, de Spaanse versie van Expeditie Robinson, te presenteren. Álvarez was in het verleden ook de vriendin van Sergio Ramos.

Rossi en Morselli
De breuk tussen Alonso en Álvarez was felbesproken in Spanje. Hetzelfde kan gezegd worden over Italië toen Morselli en Rossi uit elkaar gingen. Volgens La Gazetta dello Sport was het feit dat de motorrijder negatief tegenover trouwen en kinderen was, de belangrijkste reden dat het misliep tussen hem en het Italiaanse model. Haar liefdesverdriet kan ze nu in de armen van Alonso uithuilen, die op dezelfde manier zijn breuk met Álvarez te boven komt.




? ? @goldenpointofficial #summeronyou ph. @adrianorussoph ⭐️

Een foto die is geplaatst door Linda Morselli (@lalindaa) op






#sonreir Finito. Ciao , vado. ?

Een foto die is geplaatst door Linda Morselli (@lalindaa) op







➡️? La foto inganna. In realtà so sorridere anche solo con il cuore ?! ??ph @thomas.carla @nextmodels #120 #emozioni ??

Een foto die is geplaatst door Linda Morselli (@lalindaa) op