Ontbijtshake: Verstappen senior doet stapje terug, Ajax heeft ‘nieuwe Harry Kane’ in huis

15 mei 2016

Pro Shots

Goedemorgen! Weer fris en fruitig of lig je met een kater nog dit artikel te lezen in je bed? Anyway, Max Verstappen zal de rest van het seizoen bij Red Bull verder gaan zonder zijn vader Jos Verstappen. Hij doet een stapje terug en treedt af als manager van zijn zoon. Bij Ajax A1 zal Kaj Sierhuis ook wel lekker wakker worden. Hij ligt namelijk erg goed in de markt bij de vrouwtjes.

Dat vertelde het Ajax-talent zaterdagmiddag voor de camera van Sportnieuws.nl. Vrouwtjes waren er dan ook genoeg die hem bekeken tijdens de wedstrijd met Barça A1. Goed nieuws voor Sierhuis: hij maakte de enige treffer in het duel. Na de wedstrijd kon hij dan ook weer lekker op de foto met zijn vrouwelijke fans. Iets wat hij niet erg vindt.

Jos Verstappen stopt als manager van zijn zoon Max
De vader van Max Verstappen, Jos Verstappen, stopt als manager van zijn zoon. Volgens Verstappen senior is de 18-jarige coureur nu bij Red Bull op de plek waar hij hoort te zijn met de juiste mensen om zich heen."Ik ben welkom in de garage, dat is geen probleem, maar in deze fase van Max zijn carriere is het beter om een stap terug te doen. Hij is nu op de juiste plek en het draait om Max, niet om zijn vader", aldus Verstappen senior. Lees hier meer.


Ronald de Boer snapt keuze van broer Frank wel om te stoppen bij Ajax
Ook Ronald de Boer was net als wij aanwezig bij de NextGen Series in het Olympisch Stadion. De analist zag drie spelers aan het werk die wel eens 'een grote' kunnen worden in de toekomst. Daarnaast gaf Ronald aan de keuze van zijn broer Frank wel te begrijpen om na 5 jaar Ajax op zoek te gaan naar een nieuw avontuur. Maar waar? Duitsland? Engeland? Spanje? 

Om naar uit te kijken: meer NextGen en Verstappen vanaf P4
Vandaag zullen wij ook weer aanwezig zijn bij de NextGen Series in het Olympisch Stadion. Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van de opkomende sterren.

Podiumplek mogelijk voor Maxie? Dat zou wat zijn zeg. Max Verstappen die in Spanje met de armen omhoog op het podium staat. Wie weet gebeurt het vandaag wel, want hij start tijdens de Grand Prix van Spanje vanaf P4.