De playlists van de F1-coureurs: Verstappen luistert Michael Jackson

10 oktober 2016

Pro Shots

We hebben de Grand Prix van Japan net achter de rug en we kunnen alweer vooruit kijken. Zondag 23 oktober vindt namelijk de GP van Amerika plaats in Austin, Texas. COTA (the Circuit of the Americas) is altijd een groot feest. Ook dit jaar komen er weer 2 artiesten naar Texas.


Taylor Swift zal zaterdag na de kwalificaties een optreden neerzetten. The Weeknd sluit het feest af met een optreden na de race op zondag. COTA wilde ook graag weten waar de Formule 1-coureurs naar wilden luisteren tijdens het weekend. Bijvoorbeeld tijdens een ritje in de auto of op een vrije training.

Toeval of niet: 'Born in the USA' van Bruce Springsteen werd vaak genoemd. Max Verstappen luistert naar Michael Jackson en vindt 'Thriller' en 'Billie Jean' vooral tof. Lewis Hamilton luistert naar de Amerikaanse Ty Dolla $ign, terwijl zijn ploeggenoot Nico Rosberg graag U2 in zijn oortjes heeft.

Kvyat de headbanger
Opvallend is dat Daniil Kvyat van Toro Rosso van zowel heavy metal van Metallica en Mötorhead houdt, als de jazzmuziek van Frank Sinatra.

Check hier wat de rest van de coureurs graag luistert.