Prachtige reacties op winst van ‘Dutch hero’ Verstappen

15 mei 2016

Pro Shots

Max Verstappen schreef zondagmiddag geschiedenis in Barcelona. De 18-jarige Red Bull-coureur profiteerde uitstekend van de crash van Hamilton en Rosberg en pakte daarmee meteen de winst in zijn 1e (!) race voor zijn nieuwe team. Een mooie prestatie, zeker omdat Verstappen nu de jongste Formule 1 race-winnaar ooit is. Vanuit de hele wereld stromen de reacties binnen.

Max Verstappen heeft zelf ook gereageerd. Zijn reactie hierrrrr. Verder hebben we vooral genoten van Olav Mol. Huilen van geluk!

Misschien wel de mooiste reactie van allemaal: Max's moeder die - uiteraard - ongelooflijk trots is op haar zoon.


Of is dit de mooiste reatie?

Red Bull is blij, heel blij met de winst van de jonge Verstappen. De woorden zeggen eigenlijk wel genoeg..


Tom Coronel weet als geen ander hoe zwaar een race kan zijn. De Dakar-coureur is apetrots op onze 'Dutch hero' en vierde de overwinning dan ook behoorlijk uitbundig.

Ook Robert Doornbos is natuurlijk hartstikke blij met de winst van Max. De oud F1-coureur deelde mee in de uitbundige vreugde.


Rafael van der Vaart zelf heeft nog niet gereageerd, maar zijn nieuwe vrouwtje en handbalster van het Nederlands elftal is ook erg blij met onze nieuwe held.

Haha!

Cif5r7KWwAAMq8w


Vader Jos is meteen duidelijk: alleen vanavond mag zoon Max heel veel drinken.


En dit is misschien wel de mooiste reactie. Een legende die Nederland in rouw dompelde. Naast hem misschien wel (voorlopig) een nieuwe legende.