🎥 | Red Bull-teambaas Christian Horner zegt sorry voor deze uitspraak tijdens GP Qatar

22 november 2021

'Malafide marshall' was net effe een brug te ver en dus heeft Christian Horner zijn excuses aangeboden. "Het was frustratie", aldus de Red Bull-teambaas. "Zeker geen persoonlijke aanval."


Vanwege zijn woorden moest de Brit wel even op het matje komen. Hij kreeg zelfs een officiële waarschuwing. "Mijn frustratie was meer dat er 3 à 4 auto's langs konden rijden zonder dat er ook maar een gele vlag werd getoond en bij ons werd er wel ineens met dubbel geel gezwaaid", zegt Horner tegen onder meer Motorsport.com.

Schreeuwen
Waar in het rapport van de stewards wordt gesproken over 'immense druk', valt dat volgens Horner wel mee. "Ik ben niet echt een emotioneel persoon. Ik ben vooral eerlijk en zeg wat ik ergens van vind. Of ik spijt heb van mijn gedrag in de voorbije dagen? Nee, ik heb geen probleem met hoe ik mezelf heb gedragen en zou het zo weer doen. Ik denk dat wij onze emoties aardig goed verborgen hebben. Ik heb in ieder geval niet naar camera's gewezen of geschreeuwd...", verwijst hij naar zijn 'collega' Toto Wolff van concurrent Mercedes.

Uitleg
Schreeuwen of niet, frustratie is er wel zeker bij Horner en de zijnen.