Rosberg over uitspraken Verstappen: ‘Vermakelijk, maar niet erg handig’

4 november 2019

BSR Agency

Oud-wereldkampioen Nico Rosberg kijkt met gemengde gevoelens naar de uitspraken van Max Verstappen na de GP van Amerika. De Nederlander liet zich een beetje gaan voor de camera's van Ziggo Sport over de tegenvallende race van de Ferrari's.


Lewis Hamilton werd wereldkampioen, allemaal leuk en aardig, maar het ging na afloop toch vooral over de Ferrari's. Verstappen zei na de race dat het komt omdat ze niet meer mogen vals spelen. Eerder deze maandag beet Charles Leclerc al van zich af na de uitspraken van Verstappen.

Geen blad voor de mond
Ook Rosberg heeft via Motorsport.com van zich doen spreken.  "Ik kreeg mee dat Verstappen in de Nederlandse pers iets heeft gezegd over vals spelen. Als dat echt zo is, dan is dat wel vermakelijk. Het is misschien niet het meest handige om te zeggen. Maar dat is ook precies waarom we Verstappen allemaal zo waarderen. Hij zegt altijd wat hij denkt en dat willen we natuurlijk ook zien."

Top 3
Volgens de Duitser reed Verstappen wederom een ijzersterke race en behoort hij tot de absolute top. "Hij behoort zeker tot de beste 3 coureurs van dit moment. Eigenlijk is hij na Hamilton zelfs de beste coureur van dit seizoen, ik zou hem nog net iets boven Carlos Sainz en Charles Leclerc plaatsen."