‘Mooiste vrouw’ Sylvana weet het zeker: Max wordt wereldkampioen

27 juni 2020

Volgend weekend gaat het Formule 1-seizoen - na 4 maanden vertraging - toch écht van start. Het grote voorbeschouwen is begonnen en Sylvana IJsselmuiden, verkozen tot 'mooiste vrouw van Nederland', ziet Max Verstappen zijn 1e WK-titel pakken.


De presentatrice van Dumpertreeten en de Autobahn F1 Show ziet Max de komende tijd shinen. "Ik zet hem op 1. Hamilton en Bottas op 2 en 3", is haar voorspelling. "De circuits die nu op het programma staan, Oostenrijk, Hongarije en Groot-Brittannië bijvoorbeeld, zijn gunstig voor hem. Ik heb er veel vertrouwen in, net als in Hamilton. Het gaat echt wel tussen hun 2", zo zegt Sylvana op F1Maximaal.

En Ferrari dan?
Die zullen volgens Sylvana geen grote rol in de titelstrijd spelen. Wel verwacht ze veel van de Monegask Charles Leclerc. "Hij ziet er natuurlijk leuk uit, maar los daarvan vind ik het een enorm talentvolle coureur. Ik denk dat hij ons wel kan verrassen en dat hij, als hij zich zo blijft ontwikkeling, in de toekomst dé concurrent van Max wordt. Dat vind ik erg leuk, die jonge generatie zo."