Ticketbureau tovert Hongaarse GP van 2018 om tot ‘huisfeest’ voor Max Verstappen

4 december 2017

Getty Images

Na de te gekke Nederlandse feestjes op de Formule 1-circuits van Spa en Spielberg, zal ook de GP van Hongarije van komend jaar een oranje thuiswedstrijd worden voor Max Verstappen. De fuif is met Bengaals vuurwerk en een Nederlandse dj op de tribune helemaal compleet.


In 2018 zal Verstappen op de Hungaroring dus ook een enthousiaste bak thuisfans begroeten. Ticketbureau sportstadion.nl komt bij de Hongaarse GP in het laatste weekend van juli zelfs met een speciale actie: The Orange Experience.

Hollands feestje
Oftewel: Een volledige oranjetribune met 2000 plaatsen, waar midden tussen de stoeltjes een Nederlandse dj zal draaien en waar Bengaals vuurwerk voor extra sfeer zal zorgen. "Nooit eerder gebeurd bij een F1-race. Tenminste, legaal dan", weet bedenker Jeroen Huis in ’t Veld, die de officiële toestemming heeft van Liberty Meda en het F1 management.

"We wilden een unieke tribune maken. In Abu Dhabi trad Pink op en vloog een Boeing over. Dat was iets teveel van het goede voor ons, maar Nederlanders houden wel van sfeer. En we zoeken altijd naar nieuwe manieren om die sfeer levende te houden. Dit moet een soort Koningsdag worden, maar dan op een circuit."

Gekke plekken
Voor een kleine 149 euro kun je volgend jaar zomer een weekend lang genieten in het Nederlandse vak langs de Hungaroring. "Onze tribune zit vlak naast de startopstelling", zegt Huis in 't Veld. "Bij het uitkomen van de laatste bocht. Met een beetje mazzel start Max straks naast ons hek. Een rustige voorbereiding zit er dan niet in voor hem."