Verstappen krijgt van Aston Martin nog eens 2 lekkere wagens cadeau (foto’s)

11 februari 2019

EPA

Max Verstappen mag voorlopig niet meer klagen op sponsor Aston Martin. Zij deden de Formule 1-coureur in november vorig jaar al een Valkyrie cadeau en daar komen nu nog 2 lekkere wagens bij: een Vantage en DBS Superleggera. Dat schrijft Top Gear.


De totale kosten? Ruim 3,5 miljoen hele euro's. Maar dan heeft Verstappen wel wat!

Favoriet
Zelf heeft de Nederlander uiteraard een favoriet. "De Aston Martin DBS Superleggera is de favoriet van de 3. Veel pk, maar hij ligt heel goed. Het is best een zware auto, maar ik heb er in Engeland een proefrit mee gereden. Ik was onder de indruk, ook ten opzichte van de DB11 en de stap die sinds die auto is gemaakt", aldus de Red Bull-coureur.

"Hij heeft een mooi geluid, hij rijdt beter – ook over hobbels – en hij stuurt heel goed in, zonder dat hij uitbreekt. En je hebt meer gevoel van het stuur naar de weg. Ik kan veel meer m’n input kwijt en wat ik wil. Dat is wel belangrijk."

Valkyrie
Ook over de duurste wagen, de Valkyrie (2,8 miljoen euro), is Verstappen onder de indruk. "Het is ongelooflijk dat zoiets op de weg mag. Het wordt wel een heel dikke auto. Het is meer een spaceshuttle – een spaceshuttle met wielen. En hij ziet er enorm mooi uit."

Overigens komt de Valkyrie pas later uit, waardoor Verstappen de wagen nog niet heeft.

VantageDit bericht bekijken op Instagram

DB11 takes our grand touring heritage to unprecedented heights. #DB11 #BEAUTIFULISANUMBER

Een bericht gedeeld door Aston Martin (@astonmartinlagonda) op


DBS Superleggera


Valkyrie