Verstappen leert journalisten een lesje: ‘Vraag Vettel of hij zijn stijl wil aanpassen!’ (video)

24 juni 2018

Max Verstappen was begin dit jaar het mikpunt van kritiek. De Nederlander zou zijn stijl aan moeten passen naar aanleiding van zijn acties in China en in Monaco. Nu hij 2 keer achter mekaar op het podium staat, krabbelt hij terug.


"De volgende keer als je Sebastian ziet, moet je hem maar vragen of hij zijn stijl aan wil passen", zegt Verstappen op de persconferentie na de Grand Prix van Frankrijk. Winnaar Lewis Hamilton zat naast hem en moest erom lachen. Kimi Räikkönen staarde zoals altijd stoïcijns voor zich uit.

Onacceptabel
"Dit is onacceptabel zeiden ze in het begin van het seizoen tegen mij", doelt Max op de crashes in China en Monaco. "Ik denk dat jullie bij hem hetzelfde moeten zeggen."

Advies van Max
"En natuurlijk zal Seb zijn stijl niet aanpassen. Hij zal gewoon op zijn manier blijven rijden en er misschien wat van geleerd hebben. Ga je gang, dat is mijn advies tegen iedereen hier", aldus de brutale Max, die zeker niet op zijn mondje gevallen is. De gezichtsuitdrukking verraadt dat het een dolletje is. Wij kunnen er dan ook zeker om lachen, net zoals Lewis Hamilton!

Volgende week staat alweer de volgende Grand Prix op de kalender. De coureurs racen dan op het circuit van Spielberg de GP van Oostenrijk.