Verstappen reageert mega-lekker op critici na héérlijke ronde in Canada

13 juni 2018

Max Verstappen lag de laatste weken onder een vergrootglas bij een enkeling binnen de Formule 1-wereld. De Nederlander zou te wild zijn en daarom vaker niet finishen dan wel. Na een prima ronde in Q3 van de GP van Canada sloeg de Red Bull-coureur even terug.


Verstappen liet heel het weekend zien over een uitstekende vorm te beschikken. Bij alle trainingen was hij de snelste, in de kwalificatie zette hij de 3de tijd neer en ook in de wedstrijd eindigde hij op die positie.

Tijd voor wat vuur terug
Na alle bakken kritiek die Verstappen over zich heen kreeg, was het even tijd om op gevatte wijze te reageren. "Goed gedaan Max! Goede krachtsinspanning, goede krachtsinspanning. Je zit zeker in de race vanaf hier", riep Red Bull over de boordradio na een perfect rondje van Verstappen in Q3. "Ik denk dat ik nog steeds weet hoe ik moet rijden", reageerde Max meteen heel scherp.

Verstappen was sowieso tevreden over zijn weekend, zo bleek later na de race. "De auto voelde goed aan en we waren net zo goed als Mercedes en Ferrari. Ik heb een goede GP gereden en heb er erg van genoten."