Vettel flirt met Verstappens Red Bull-team

9 juli 2020

BSR Agency

Er is veel te doen om de toekomst van Sebastian Vettel. Zijn contract bij Ferrari loopt af en de stoeltjes raken op. Maar zijn oud-werkgever mag hem altijd bellen, zo gaf hij toe in Oostenrijk.


Fernando Alonso gaat naar Renault, weer een mogelijk stoeltje minder voor Vettel. "Alonso komt terug, maar dat staat volledig los van wat ik wil. Ik heb nog geen knoop doorgehakt en voel ook geen druk. Maar het is geen geheim dat ik veel heb bereikt in deze sport en nog meer wil bereiken. Dus ik zal niet alleen maar door blijven gaan om door te blijven gaan."

Red Bull en Vettel
Deze week verscheen Vettel samen met Max Verstappen op tv. De banden met Red Bull zijn nog altijd goed. Een Duitse columnist zei zelfs dat Red Bull-baas Dieter Mateschitz aan Helmut Marko de opdracht zou hebben gegeven om de ‘verloren zoon naar huis te halen’. Een scenario waar Vettel op voorhand wel potentieel in ziet, zo lijkt het. "Ik ken Red Bull natuurlijk nog goed uit het verleden. Heb nog veel contact met de mensen daar. Weet wat hun kracht vroeger was en ze hebben nu nog steeds een auto waar je races mee kunt winnen.’’

Interessant
Daarom noemt Vettel een terugkeer naar Red Bull ‘interessant’. "Ik ben hier om te strijden en te winnen. Dus als ze me een kans aanbieden, dan zal mijn antwoord waarschijnlijk ‘ja’ zijn’’, zo gaf hij toe.