Virtuele 24 uur van Le Mans eindigt op knullige wijze voor Verstappen

14 juni 2020

AFP

Max Verstappen deed met heel wat legendarische autocoureurs mee aan de virtuele 24 uur van Le Mans. Maar de race eindigde in mineur voor de Nederlander. Verstappen was lekker bezig en had P1 veroverd, maar door een hapering in het spel maakte Verstappen een crash. Pech dus voor Max...


De 24 uur van Le Mans duurde voor Verstappen, die een team vormde met onder anderen Lando Norris en Atze Kerkhof, maar 11 uur.

Meer pechvogels
Verstappen was zeker niet de enige die problemen had met het spelletje. Zo had het team van de Belg Stoffel Vandoorne ook problemen met de internetverbinding en was er een zware crash voor Charles Leclerc.

Wie waren er allemaal van de partij?
Naast Verstappen, Norris, Leclerc en Vandoorne doken er nog heel wat andere (oud-)F1-coureurs achter de simulator. Fernando Alonso, Jenson Button, Rubens Barrichello, Giancarlo Fisichella en Juan Pablo Montoya deden allemaal mee. De 24 uur van Le Mans werd uiteindelijk gewonnen door Rebellion Williams Esport met de coureurs Louis Deletraz, Raffaele Marciello, Nikodem Wisniewski en Kuba Brzezinski.