Vriendin doodsbang met Max Verstappen in de auto (video)

28 oktober 2015

Door zijn goede optreden in de Formule 1 heeft de 18-jarige Max Verstappen veel fans gekregen. Zij hadden de kans om vragen aan hem te stellen. Die liepen enorm uiteen, van vragen over de druk die hij voelt, tot vragen over zijn favoriete eten. Ondertussen reed Max een rondje over het circuit, mét zijn vriendin op de passagiersstoel.

In het filmpje wordt aan Verstappen gevraagd of hij graag in een gewone auto op de openbare weg rijdt: "Het is wel redelijk saai, je moet je toch aan de regels houden", zegt de F1-coureur, die natuurlijk gewend is om 300 km per uur te rijden. "Ik zit liever naast iemand in de auto, dan dat ik zelf rijd."

Verstappen stelt zelf in de video voor om in een normale auto te gaan rijden op het circuit in Genk. "Even kijken hoe dat voelt." Zijn vriendin, zelf ook coureur, zit niet bepaald op d'r gemak naast hem...

Carpaccio
Naast serieuze vragen over de druk en zijn favoriete F1 coureur kreeg Verstappen ook wat luchtige vragen. Zo kreeg hij de vraag wat zijn favoriete eten is. "Carpaccio", was zijn antwoord.

Bekijk hier de hele video:
Lees ook: Hamilton: 'Verschrikkelijk om teamgenoot van mij te zijn'
Lees ook: Teambaas Toro Rosso: Verstappen pikt snel dingen op 
Lees ook: Rooney krijgt benefietwedstrijd van Manchester United