Wanneer is de Dutch Grand Prix in Zandvoort?

14 mei 2019

Getty Images
Zandvoort Max Verstappen Dutch Grand Prix wanneer tickets kaarten

Wanneer vindt de Grand Prix van Zandvoort plaats? Dat is momenteel een belangrijke vraag. Veel Formule 1-fans zijn al op zoek naar een hotel in Zandvoort.


Hotel in Zandvoort
Maar veel hotels zijn in het eerste weekend van mei in 2020 al volgeboekt, dat schrijft NHNieuws. Dat zijn vast fans die al zeker denken te weten wanneer het racespektakel plaatsvindt.

Wanneer is de Grand Prix van Nederland?


"De wedstrijdkalender voor 2020 is nog niet vastgesteld, maar ik denk dat we Zandvoort plannen rond deze tijd van het jaar (mei)", zei Chase Carey, de Amerikaanse directeur van Formula One Management (FOM), in het artikel over de 3 redenen waarom de Formule 1 terugkeert in Nederland.

Kaartjes Grand Prix Zandvoort


Sportief directeur Jan Lammers gaf bij de aankondiging aan dat de kaartjes voor iedereen beschikbaar moeten kunnen zijn. ,,Er zullen dus gewoon marktconforme tarieven gehanteerd worden." Bovendien: wat kosten de tickets? Dat is ook nog niet bekend. Volgens de officiële site worden de prijzen in de komende weken bekendgemaakt.

We moeten dus nog even geduld hebben. Maar dikke kans dat mannen als Max Verstappen ongeveer in mei 2020 naar de Dutch Grand Prix komen. Wil jij GRATIS via WhatsApp op de hoogte blijven van al het Formule 1-nieuws? Stuur dan een appje met alleen de tekst F1 AAN naar 0613559170.