Zo bereiden Max Verstappen en andere F1-sterren zich voor op het nieuwe seizoen

13 januari 2020

BSR

Op 15 maart 2020 gaat het nieuwe Formule 1-seizoen van start. Aftellen maar! Hoe komen de grote sterren van het F1-circus de wintermaanden door? We duiken in de social media van de topcoureurs!


Wereldkampioen Lewis Hamilton doet zoals je wel kan verwachten vooral gekke, feestelijke en spectaculaire dingen. Zoals zijn geweer leeg knallen op een schietbaan! In dit filmpje maakt hij er een ware actiescene van:

Max Verstappen
Inmiddels snapt iedereen wel dat mensen zich op sociale media een stukkie blijer, gezonder en succesvoller voor doen dan ze zijn. Dus moeten we Max Verstappen geloven met zijn brave kiekjes van een hardloopsessie? We zullen het bij de 1e grand prix zien! Hier rent-ie door zijn woonplaats Monaco:

View this post on Instagram

Back at it 💪🏻 #KeepPushing #Season2020

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1) on

Charles Leclerc
Charles Leclerc doet het iets kalmer aan dan Lewis en Max. Hij bezocht een autofestival in Birmingham en mocht ook een lintje knippen. Spannend hoor!

Alexander Albon
Het was een jaar vol hectiek voor Alexander Albon, die plots vanuit Toro Rosso werd doorgschoven naar Red Bull. Hij had vermoedelijk genoeg van de drukte en zocht de Japanse bergen op. Hoe lang zal-ie daar nou hebben zitten peinzen en mediteren?

Sebastian Vettel
Tja, wat Vettel allemaal uitvreet zullen we nooit te weten komen. De 4-voudig wereldkampioen houdt niet zo van social media en heeft de laatste tijd foto's uit de oude doos op Instagram gezet. Er kon begin dit jaar nog net 1 nieuwjaarswens van de Duitser af.

View this post on Instagram

Happy Holidays to all Seb & Red Community ‼️

A post shared by Sebastian Vettel (@vettelofficial) on