🎥 | Allereerste NFL Draft vanuit huis levert een hoop hilarische beelden op

24 april 2020

De jaarlijkse NFL Draft is begonnen en dat betekent normaal gesproken veel spektakel. Maar dit jaar is alles anders. Vanwege de coronacrisis wordt de Draft niet in Las Vegas gehouden, maar vanuit de kelder van Roger Goodell in Bristol, Connecticut. Dat leverde op dag 1 een hoop hilarische beelden op.


We begonnen meteen lekker. Goodell, grote baas van de NFL, vroeg de fans die thuis voor de webcam zaten om zich eens goed te laten horen. Dat ging niet helemaal lekker. Goodell, die door de jaren heen al veel shit over zich heen kreeg van het NFL-publiek, werd getrakteerd op veel boegeroep.

Dave Gettleman (eigenaar van New York Giants) zat in z'n uppie thuis, maar besloot toch voor de zekerheid maar een mondkapje op te doen. Niet iedereen begreep waarom...CeeDee Lamb, die op de universiteit van Oklahoma speelde, kreeg te horen dat hij gekozen werd door Dallas Cowboys. Z'n vriendin probeerde op CeeDees telefoon te checken wie hem allemaal feliciteerde. Daar stak de wide receiver zelf even een stokje voor.

Isaiah Wilson (universiteit van Georgia) werd gekozen door Tennessee Titans en zijn vriendin wilde hem dolgraag feliciteren met die overstap. Maar mama Wilson vond dat niet zo'n goed idee. MOVEN!

Dat de Draft dit jaar vanuit huis gehouden wordt, is niet altijd even handig. John Gurden, manager van Las Vegas Raiders, bewees dat. Hij werd gefilmd terwijl op de achtergrond alles keuzes van de Raiders te zien waren...

De NFL Draft wordt jaarlijks gehouden en is de kans voor teams om talenten van de universiteiten door heel het land te scouten. Dit jaar werd Joe Burrow (quarterback, LSU) als 1e gekozen door Cincinnati Bengals. De Draft wordt donderdag 23 april (1e ronde), vrijdag 24 april (2e en 3e ronde) en zaterdag 25 april (4e, 5e, 6e & 7e ronde) gehouden.