🎥 | HAHA! Studenten maken hilarische reportage over CL-duel van Brugge met PSG

17 september 2021

Het Champions League-duel van Club Brugge met Paris Saint-Germain van woensdag leverde, ondanks de 1-1 eindstand, genoeg spektakel op. Dat is goed te zien en te beleven in het volgende filmpje: laatstejaars studenten van de Artevelde Hogeschool in België maakten een hilarisch droge reportage over het duel!


Doordat Messi en consorten veel bekijks trekken, was de toon van de video gelijk gezet. Grappen over de Argentijnse sterspeler, het klimaat, andere voetbalmedia én collega-voetballers werden prima in beeld gebracht. Ook kreeg rivaal Anderlecht een veeg uit de pan.

Comedy
"Een historisch resultaat", sprak de voiceover. "Maar we blijven collegiaal, dus ook aan Anderlecht: veel succes in de Europa League!" Alleen... speelt Anderlecht daar dit seizoen niet in. "De Conference League dan. Zelfs dat niet?" De roemruchte club van België speelt dit voetbaljaar geen Europees voetbal. "Veel succes op training, dan!" Genieten, die humor!

PSG kwam nog wel op 0-1 in België. De openingsgoal van Ander Herrera werd alleen nog voor rust weggepoetst via de treffer van Hans Vanaken.