AU! Brit loopt 30.000 knaken mis door doelpunt in allerlaatste seconde

Pro Shots / Action Images

admin • 14:39, 30-08-2018 / Laatste Update: 03:44, 05-01-2024

Engeland is natuurlijk het walhalla voor de 'sportbets-liefhebber'. In elk dorpje is wel een wedkantoor te vinden en daar wordt dan ook behoorlijk wat geld in gezet. Zo ook dinsdag waar Danny Turner 1 pond in zette op 4 wedstrijden in de Carabao Cup. Potentiële winst: meer dan 32.000 euro! Won hij? Op een haartje na niet!

Dinsdag besloot Danny eens gek te doen en de uitslagen van alle 4 de Engelse bekerwedstrijden te voorspellen. Uit de losse pols noteerde hij: Everton - Rotherham: 3-1, Millwall - Plymouth: 3-2, Reading - Watford : 0-2 en Nottingham Forest - Newcastle: 2-1. Zette een pond in en wist zelf ook wel dat de 30.000 knaken niet zomaar gewonnen waren.

Iets meer dan 1 uur later: CHAOS!

Alle wedstrijden zijn inmiddels zo rond de 80e minuut en het lijkt er niet op dat Danny geld gaat verdienen. Alleen Watford staat met 0-2 voor. Bij Everton gebeurt er opeens een wonder. Er vallen 2 goals in de '86 en '87 minuut wat de eindstand op 3-1 brengt. Hetzelfde gebeurt bij Millwall. Na doelpunten in minuut '83 en '89 staat daar opeens 3-2 op het scorebord.

Vol spanning kijkt Danny naar Nottingham Forest. Het staat in de 90e minuut nog 1-0 voor Nottingham. Dit kan toch nooit. Tot opeens Jose Rondon de 1-1 binnentikt in minuut '90+2 en even later Matty Cash de 2-1. Danny gelooft zijn ogen niet en zit met samengeknepen billen op de bank.

Tot... minuut '90+7. Newcastle blundert gigantisch in de verdediging. Gil Bastiao Dias krijgt de bal ziet zin kans schoon en mietert de 3-1 binnen. Danny huilt voor de TV. En verloor voor zijn gevoel zojuist 30.000 pond!

Tekst loopt door onder Tweet

Feel sick @skybet got lucky pic.twitter.com/yuCxVGRG6M

— Danny Turner ✌ (@BigT_14) 29 augustus 2018

Laatste goal (video):

Als het doelpunt met eigen ogen ziet kom je erachter hoe pijnlijk dit voor Danny Turner moet zijn geweest. Check de goal hieronder.