Beeldschone walk-on girls schitteren op PDC World Championship

27 december 2016

Instagram

De PDC World Championship is al halverwege en met Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Benito van de Pas en Jelle Klaassen heeft ons land nog altijd 4 darters in de running om zich tot wereldkampioen te kronen. Het machtige Alexandra Palace in Londen vormt al jaren het decor voor dit prestigieuze dartstoernooi. En wie darts zegt, zegt uiteraard ook walk-on girls. Maak kennis met deze 5 dames die het publiek warm maken.


Daniella Allfree
Één van de bekendste walk-on girls is ongetwijfeld Daniella Allfree. Ze zal vanaf dinsdag haar opwachting maken in Ally Pally. De 29-jarige Britse, die al een tijdje de kost verdient als model, is niet meer weg te denken van de loper. Al 4 jaar is ze één van de vaste gezichten bij de PDC. Allfree, getrouwd met Daniel Harper, haalde 2 jaar geleden het nieuws toen ze tijdens de World Matchplay van een trapje van het podium viel (zie beelden hieronder). "Ik schaamde me enorm. Maar door de media-aandacht die volgde kreeg ik er wel een paar duizend Twittervolgers bij binnen een paar dagen. En achteraf kan ik er wel om lachen", zei ze daarover.

Benieuwd naar de 2e dame die we aan je willen voorstellen? De tekst loopt door onder onderstaande beelden!media_xll_9410726

Charlotte Wood
Aan de zijde van Daniella Allfree blinkt sinds 2 jaar Charlotte Wood (nadat vaste partner Sammi Marsh in het huwelijksbootje stapte met darter James Wade en een punt zette achter haar carrière). De 28-jarige blondine is al 10 jaar actief als model (Angels Elite) en verkoopt dit jaar samen met haar boezemvriendin Allfree zelfs een eigen darts kalender met een aantal pikante kiekjes waarvan de opbrengst gaat naar het goede doel 'Parkinson's Trust'. Haar favoriete darter is de nummer één van de wereld: Michael van Gerwen!

Benieuwd naar de 3e dame die we aan je willen voorstellen? De tekst loopt door onder onderstaande beelden!

Holly Johnson
Holly Johnson, sinds 2012 al actief in het dartscircus, combineert verschillende jobs. Naast het werk voor de dartswereld is de 28-jarige Britse ook actief als model en zangeres. Vorig jaar nam Johnson nog deel aan het televisieprogramma X-Factor dat elk jaar op zoek gaat naar het grootste Britse zangtalent (zie video hieronder). Tot slot heeft de rondborstige brunette ook nog een baan als financieel consultant. "Misschien richt ik volgend jaar wel een kantoortje op in Alexandra Palace waardoor de spelers financieel advies kunnen vragen", grapte Johnson tijdens het WK.

Benieuwd naar de 4e dame die we aan je willen voorstellen? De tekst loopt door onder onderstaande beelden!
media_xll_9410757

Jemelin Artigas
Een nieuwkomer als walk-on girl is Jemelin Artigas. De 32-jarige Britse met Venezolaanse roots werkt al 15 jaar in Groot-Brittannië als professioneel model. Artigas runt als ondernemer ook een eigen schoonheidszaak. "Ik was zenuwachtig en het was allemaal wel wat angstig, maar de sfeer was geweldig en stelde me snel op mijn gemak", zei Artigas na haar eerste geslaagde optreden in de Alexandra Palace. Ook in de pokerwereld valt Artigas regelmatig te bewonderen.

Benieuwd naar de laatste dame die we aan je willen voorstellen? De tekst loopt door onder onderstaande beelden!

Fiona Florczak
Nog een nieuwkomer, Fiona Florczak, sluit de rij. Ze was de afgelopen 5 jaren actief in de muziek-, film- en televisie-industrie als de vrouw die de make-up en het haar van artiesten en presentatoren verzorgt. Wat een beauty!

Tipje!
Om lid te worden van de Whatsapp-groep Darts; app DARTS AAN naar 06 135 591 70