🎥 | Ben Askren belachelijk gemaakt om mislukte spinning back-fist: ‘Is hij dronken?’

26 oktober 2019

MMA-vechter Ben Askren wordt op sociale media flink belachelijk gemaakt. De man verloor bij UFC Singapore van Demian Maia en gaat viraal met een compleet mislukte beweging.


Askren wilde een spinning back-fist op de kin van Maia plaatsen maar deed dit zo slap en ongecontroleerd, dat men zich afvraagt wat hem in hemelsnaam bezielde. Maia werd in ieder geval niet geraakt en al helemaal niet tegen gehouden. Hij dwong voor de 14de keer een overgave van zijn tegenstander af.

Tikkie jij bent 'm
De Braziliaan had de Amerikaan te pakken met een nekklem. Askren had geen goed antwoord en moest wel aftikken om niet helemaal KO te gaan. Askren en Maia maakten er een prima gevecht van, maar langer dan 3 ronden kon het publiek er niet van genieten. Toen liet de Braziliaanse vechter even zien dat hij de baas is.

Ondertussen mag Askren het ontgelden: tik zijn naam in op Twitter, Insta en Facebook en de reacties zijn niet mals. "Wat doet hij?" of "Is hij wel een prof?" doen de ronde. "Hij kan er niks van", "clown", "hij lijkt wel dronken", zijn veelgehoorde commentaren. Arme Ben.