Bitchfight met Coleen Rooney deed Rebekah Vardy in ziekenhuis belanden

14 februari 2020

ANP
Rebekah Vardy

Geef het maar toe, je was het al lang weer vergeten: de bitchfight tussen Coleen Rooney en Rebekah Vardy. Coleen Rooney (de vrouw van Wayne) beschuldigde via twitter Rebekah Vardy (de vrouw van Jamie) van lekken. En dat is mevrouw Vardy niet in de koude kleren gaan zitten, meldt HLN.


Deze zaak is compleet uit de klauwen geëscaleerd en vooral online moest madame Vardy het ontgelden. "Het trollen was het pijnlijkste gedeelte voor mij en mijn familie. Dat gebeurt altijd wel, maar nu liep het uit de hand. Bepaalde mensen stuurden verschrikkelijke dingen. Iemand schreef ‘jij dikke, lelijke rat. Ik hoop écht dat jij en je baby wegrotten’. Mensen beseffen niet wat ze uitrichten met zo’n berichten."

Nadat ze het nieuws te horen kreeg dat ze werd beschuldigd van het lekken, ging het dus niet zo goed met Rebekah die op dat moment zwanger was. "Ik kreeg te kampen met ernstige angstaanvallen. Ik belandde zelfs 3 keer in het ziekenhuis, had nierstenen. Ik had het gevoel dat ik niet naar buiten kon, omdat mensen me zouden bekijken en zouden denken ‘deed ze het nu of niet?’. In mijn gezicht zei niemand iets. Dat durven ze niet." Eind december beviel Rebekah van een dochtertje.