Blote billen, baas! Australische rugbyer trekt doodleuk broek op na geweldige redding (video)

2 maart 2018

De Australisch rugbyer Jono Lance zal de wedstrijd tegen de Brumbies tijdens de Super Rugby 2018 niet snel vergeten. De speler van de Queensland Reds was betrokken geraakt bij een incident waar misschien wel een luchtje aan zit.


Wil jij het belangrijkste FUN-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met FUN AAN naar 06 135 591 70!

Achterwerkelijk waar
Bij een 6-5 voorsprong pikte hij de bal slim op, net op het moment dat de Brumbies dichtbij een try waren. Lance probeerde te ontkomen van zijn naaste belagers, alleen die vergrepen zich aan het broekje van de 27-jarige.

Wat er toen gebeurde liet iedereen in en buiten het stadion lachen. Zijn broekje werd zo ver naar beneden getrokken, dat zijn volledige achterwerk pontificaal te zien was. Lekker, tijdens werk met je blote reet op de televisie!

No pants, on!
In plaats van zich te beklagen bij de scheidsrechter rende Lance stug door. Ondertussen deed hij zijn broekje goed en speelde hij doodleuk verder: het gevaar was inmiddels nog niet geweken. Uiteindelijk werd hij alsnog tegen de grond gewerkt.

In your *ss
Voor de Reds maakte het niets uit: zij liepen uiteindelijk uit naar een 18-10 overwinning en lieten de Brumbies via Lance een poepie ruiken!