Bokser Andy Ruiz viert 30ste verjaardag met naakte sushi-dame en sexy serveersters (foto’s)

25 augustus 2019

ANP

Bokser Andy Ruiz vierde zijn 30ste verjaardag en deed dat in stijl. Nou ja, stijl... hij vierde een bijzonder feestje, zullen maar zeggen.


Hoewel Ruiz op 11 september pas 30 wordt, vierde hij zijn verjaardag dit weekend. Rond zijn daadwerkelijke verjaardag staat de rematch met de Brit Anthony Joshua in Saudie-Arabië gepland. Dan kan hij niet zo losgaan zoals hij nu deed.

Genieten en dan pas afzien
Hoewel die partij nog bevestigd moet worden, heeft het er alle schijn van dat Ruiz het weer tegen Joshua op gaat nemen. Nu kon Ruiz nog genieten en dat heeft hij, en hebben de gasten, geweten ook!

Want wat een feestje was het. Er was volop drank, bling bling, lekker eten en bekende mensen als gasten. Zo kreeg hij een privé-optreden van artiest Scotty Music en had hij een eigen ijssculptuur. De serveersters waren bijna naakt en er lag zelfs een - naakte - dame op een tafel, met allerlei stukjes sushi op haar lijf.

Money
Na zijn gevecht tegen Joshua casthe Ruiz maar liefst 5 miljoen. Daar kan je wel meerdere van zulk soort feesten van vieren. Bijzonder, vinden wij! Gelukkig zette Ruiz veel beelden van het feest op zijn Instagram, andy_destroyer13. Geniet: