Daten en zweten op Valentijnsdag? Bij deze gym kan je sporten én speeddaten

3 februari 2023

David Lloyd
David Lloyd Speeddate Dag Valentijnsdag in Gym Sportschool

Ben je nog single en zó competitief dat je niet tegen verlies kan, met Valentijnsdag in het vooruitzicht? Let dan goed op: sportbedrijf David Lloyd Amsterdam organiseert het 'Sport Speeddaten' op Valentijnsdag. Jaja, afspreken op niveau!


Op 14 februari zullen alle restaurants, bioscopen, koffiebarretjes en degelijke weer vol zitten met verliefde koppels. In de geest daarvan organiseerde de sportgigant het liefdesparcours op de date-dag, in samenwerking met de bekende televisie-barman Victor Abeln (foto).

Speeddaten in de sportschool
"Valentijnsdag is de ultieme dag om een romantisch avontuur aan te gaan", tekende First Dates-barkeeper Victor op in het persbericht. "Het is dan ook super leuk dat ik dit mag begeleiden. Hopelijk vinden mensen hun maatje voor in de sportschool, of for life! Uiteraard gaan we met z'n allen na afloop een smoothie drinken aan de bar."

Bij de sportieve speeddate volgen deelnemers een intensief workout-parcours. Bij de speeddate-dag is dit omgebouwd: singels wisselen om de 5 minuten van oefening en dus van partner. Ondertussen lopen mannen als Abeln rond om de boel leuk en gezellig te houden als de date in een dipje zit. Interesse? Aanmelden kan hier.