Deze Feyenoorder heeft een relatie met hockeybabe Noor Omrani

1 november 2021

Pro Shots
deze-feyenoord-voetballer-heeft-relatie-met-hockeybabe-noor-omrani

Feyenoord-verdediger Marcus Pedersen heeft een relatie met een bekende hockeyster! Tegen FHM bevestigt de 21-jarige Noor dat hij een relatie heeft met de even oude hockeybabe Noor Omrani van HC Den Bosch.


Hoe de 2 elkaar hebben leren kennen? Lees het hieronder!

Reactie Omrani bij FHM
"Een vriend van mij werkt bij Feyenoord. Ik had hem geholpen met z’n scriptie, waarna hij mij uitnodigde om een keer bij een wedstrijd van Feyenoord te komen kijken. Marcus viel mij toen al op, want hij speelde heel goed en had een assist. Een maandje later zijn we nog een keer gaan kijken en na de wedstrijd gingen we nog even wat drinken in de spelerslounge. Daar raakte ik in gesprek met een superaardige gast. Hij vroeg wie ik de beste speler van Feyenoord vond. Toen antwoordde een vriendinnetje van mij dat het nummer 2 van Feyenoord was. Bleek dat die man de manager was van Marcus, haha. Dus hij is later naar Marcus toegegaan en zei dat hij zijn toekomstige vriendin had gevonden. Vervolgens zijn we elkaar gaan volgen op Instagram. Hij reageerde op een story waarop ik koffie aan het drinken was met de vraag wanneer wij samen koffie zouden gaan drinken.”

Pedersen bevestigt
Aangezien Marcus Pedersen toch naast haar zit en we op de speaker staan, maken we maar gelijk gebruik van de situatie. Marcus, hoe was de eerste date? “Was heel erg nice! We zijn lekker uit eten gegaan en dat was heel gezellig.” Of de relatie officieel is? "Ja, het is officieel", aldus Pedersen."

Check hier wat fraaie foto's van Noor Omrani: