Dit is de nieuwe (bekende) vriend van Puck Moonen

22 maart 2020

Puck Moonen is weer gelukkig in de liefde. De wielrenster heeft dik 10 maanden nadat haar relatie met de Belgische veldrijder Eli Iserbyt uitging een nieuwe vriend! Hij kan ook heel goed overweg met een tweewieler. Het is namelijk niemand minder dan... *tromgeroffel*... BMX'er Twan van Gendt!


Hoewel het kersverse stel het nieuws niet echt 'Insta-official' heeft gemaakt, werd het in de afgelopen dagen in de Insta-stories van de tortelduifjes wel duidelijk dat de 2 iets hebben. Zo vond Puck het onder meer maar vreemd dat 'haar boyfriend' z'n pizza in hele gek gevormde stukjes sneed.

Maar ook bij de foto's die ze op hun tijdlijn plaatsen, val het een en ander op te maken. Zo deelde Twan een post  waarbij sommige sporters elke dag om 16.00 uur 2x 7 minuten een sport doen op het kanaal van  zijn sponsorRed Bull.

Puck reageert geweldig op die post. '2 x 7 minuten volhouden is best lang voor jouw doen!💪🏼'.

Al mag ook de comeback van Twan er zijn: 'Blijkbaar meer dan voldoende voor jou 🙄'

Wie is Twan van Gendt?
Mocht je dit bericht lezen en denken: Van Gendt... die naam zegt me wel wat.. maar wat doet-ie ook alweer precies? Van Gendt is een BMX'er die 5e werd op de Spelen in 2012.Dit bericht bekijken op Instagram
🤔👉🏼

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) opDit bericht bekijken op Instagram
Even eating gets hard after a tough training... but the recovery meal is on point👌🏼 Use my code PuckFSG to get 15% off yours👊🏼

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op