Djalminha vernedert zijn tegenstanders 17 jaar na dato op dezelfde manier (video’s)

15 juli 2017

Screenshot Twitter

Er zal niet meteen bij iedereen een belletje afgaan bij het horen van zijn naam. Dat Djalma Dias Feitosa, beter bekend als Djalminha, in zijn tijd een fantastische voetballer was, blijkt wel uit de onderstaande beelden. De inmiddels 46-jarige Braziliaan tovert tijdens de Star Sixes een wel héél bekend trucje uit zijn hoed:


Rainbow flick
De Star Sixes is een competitie voor oud-profs die wedstrijden met 6 man tegen 6 anderen afwerken. De voormalig buitenspeler stuurt de Nigeriaan Julius Aghahowa finaal het bos in met deze perfect uitgevoerde lambreta, beter bekend als de rainbow flick. Helaas voor de Braziliaan belandt de bal niet in het doel.

Copycat
Bij de oplettende volger dwaalden de gedachten af naar februari 2000. Toen speelde Djalminha bij Deportivo la Coruña, destijds nog hoogvlieger in de Spaanse competitie. In een wedstrijd die met 5-2 gewonnen werd, toonde de toen 29-jarige Djalminha zijn grote klasse door met deze truc de Madrileense defensie te foppen:

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht