‘Dubbelganger’ ontkent dat-ie 23 vrouwen het bed in kreeg met Messi-look

27 juni 2019

De Iraniër Reza Parastesh (26) maakt al een tijdje de blits met zijn uiterlijk. Hij lijkt namelijk meer dan gemiddeld op niemand minder dan Lionel Messi. En daar maakt hij handig gebruik van. De geruchten gaan dan ook dat hij met met zijn uiterlijk zo'n 23 vrouwen het bed in kreeg door simpelweg te zeggen dat hij de Argentijnse vedette was.


Lees ook: Deze voetballers hebben net als Salah een heuse dubbelgang(st)er

Maar die geruchten wil Parastesh zo snel mogelijk de wereld uit hebben. "Het nieuws verspreidt zich snel in de moslimlanden, het is een echte ramp", vertelde Parastesh aan Omasports. "Alsof de hele wereld plots mijn vel wil. Zelfs mijn familie is bijzonder kwaad op mij, al weegt dat niet op tegen de laster van onbekenden."

Fake news 
"Er gaat op Social Medai ‘fake news’ rond dat zegt dat ik met 23 vrouwen geslapen zou hebben omdat zij dachten dat ik Messi was. Mag ik alsjeblieft vragen niet met mijn reputatie en geloofwaardigheid te spelen."

"Mocht dit ooit gebeurd zijn, zou er een van die vrouwen toch al een klacht hebben ingediend die leidde tot mijn vervolging.  Dat zou pas een echte ramp van internationale omvang betekenen. Neen, als dit waar is, zat ik nu al in de gevangenis. Geloof het gewoon niet, het is niet de waarheid en ik ga alles doen in mijn legale macht om mijn naam te zuiveren."

Parastesh kwam al eens eerder in de problemen door zijn looks.