Ex doet boekje open over Hamilton: trio’s, opvallend wc-gebruik en ‘Oompa Loompa’

16 januari 2018

Instagram dam_vero

Model Veronica Valle een flinke tik uit aan Lewis Hamilton in The Sun. De dame had in 2015 een korte relatie met de Brit (3 maanden) en doet nu een boekje open over die tijd. Het is natuurlijk maar de vraag hoeveel er waar is van het verhaal, maar het imago van de Mercedes-coureur zal vast en zeker een deuk(je) oplopen...


De 4-voudig wereldkampioen F1 begon bikinimodel Valle in 2015 berichtjes te sturen via Instagram. Hij liet haar ook vaak overkomen naar Barbados om gezellig samen vakanties te vieren. Het meisje dacht eerst nog dat Hamilton dit met goede bedoelingen deed en vond hem dan ook heel lief. Tot het haar begon op te vallen dat ze vaak niet de enige vrouw in zijn gezelschap was.

Trio's
Volgens Valle had Lewis het dan ook geregeld over trioseks. Vaak ging dit samen met een onserieuze lach, tot ze tijdens een feestje in New York het Amerikaanse model Karrueche Tran ontmoette, de ex van zanger Chris Brown, en goed bevriend met Hamilton. "Terwijl Lewis me die avond straal negeerde, zei Tran tegen me dat ik er knap uitzag", vertelt Valle. "Iets later vroeg iemand me of ik een triootje met Karrueche zag zitten. Ik zei natuurlijk meteen nee. Daar doe ik niet aan mee."

Kom niet aan Hamiltons wc...
Valle vertelt ook dat Hamilton erg gesteld is op zijn eigen wc. "Tijdens een vlucht met zijn privéjet naar New York werd hij opeens enorm kwaad. Hij was erachter gekomen dat de piloot de wc van het vliegtuig had gebruikt. Die man ging hij meteen ontslaan. ‘Iedereen weet dat ze in mijn jet geen gebruik mogen maken van het toilet’, schreeuwde hij. Met dat wc-gebruik had hij echt een probleem. Zo werd hij een andere keer ook heel kwaad op mij toen ik in zijn villa in Zuid-Frankrijk het verkeerde toilet had gebruikt. Ik mocht alleen maar naar dat van de gasten gaan, niet naar de wc die zich naast de keuken bevond. Hij vroeg me ook waarom het zo lang duurde... Heel bizar."

Oompa Loompa
Hamilton kon ook behoorlijk schelden op zijn liefje, volgens Valle. "De laatste keer dat ik op zijn uitnodiging inging om naar Barbados te komen, schold hij me voor al zijn vrienden uit. Dat ik te zwaar was, bijvoorbeeld. Toen ik in een restaurant als eerste bediend werd, zei hij: ‘Kijk toch eens naar jezelf, je bent zo dik!’ De andere gasten aan onze tafel konden er alleen maar om lachen. Ik voelde me zo slecht. De dag erna noemde hij me een Oompa Loompa (figuurtjes uit de film Sjakie en de Chocoladefabriek, red.)."
Zo ziet mevrouw Valle eruit:

Devil in Red 🌶

Een bericht gedeeld door Swimwear @duaquaswim (@dam_vero) op

📸 @alcolestudios #charlesandkomodels

Een bericht gedeeld door Swimwear @duaquaswim (@dam_vero) op


#ThomasRhett #tshirt #countrymusic #rodeo2017 #houdtonrodeo

Een bericht gedeeld door Swimwear @duaquaswim (@dam_vero) op

#Texasgirl

Een bericht gedeeld door Swimwear @duaquaswim (@dam_vero) op