Ex van Rico heeft spijt van Valentijn-sneer richting Yolanthe

17 februari 2020

Jacky Duchenne - sinds vandaag (werd het bekend) de ex van kickbokser Rico Verhoeven - heeft spijt van haar sneer richting Yolanthe Cabau van Kasbergen. Door haar opmerking laaide ze geruchten aan dat Rico misschien een beetje aan zou pappen met de ex van Wesley Sneijder, maar dat is dus niet waar.


Op Instagram legt een verdrietige Jacky uit waarom ze de reactie plaatste:  "Emoties vliegen alle kanten op. Pijn, verdriet, angst en hoop… Ik reageerde niet goed op de verzonden valentijnsbloemen (ik keek haar filmpje zonder geluid dus dacht dat dit voor Valentijn was (impulsief foutje)) Echter hebben Ric en ik dit samen opgelost en is de kogel door de kerk, wij gaan beide onze eigen weg volgen. In alle rust en stilte hopen wij dit op onze manier te verwerken."

Reactie Rico
Verhoeven voelde zich eerder op de dag ook genoodzaakt om de Yolanthe-geruchten de wereld uit te helpen. "Vervelend dat dit een topic is geworden dat totaal niet ter zake doet. Ik stuur regelmatig attenties naar mensen. Of het nou merchandise, een gesigneerd boek, of een bloemetje is."