Fan wint 32.000 euro bij landstitel Leicester

8 februari 2016

Hij zette 5 pond (omgerekend zo'n €6,50) in voor het landskampioenschap van Leicester City. Nu zijn cluppie na 25 wedstrijden nog steeds koploper is in de Premier League krijgt de 38-jarige Leigh Herbert toch echt zwetende handjes. Niet alleen omdat het de eerste landstitel (en deelname van de Champions League) voor Leicester kan betekenen, maar ook omdat hij er 32.000 euro mee kan verdienen!

Hij sloot de weddenschap af toen hij op vakantie was. "Vorig seizoen vond ik ze al niet slecht spelen. Toen Claudio Ranieri als nieuwe manager werd aangetrokken, dacht ik dat hij misschien iets extra's zou brengen", zegt Herbert tegenover BBC Sport. "Het eerste wat ik dacht toen ik mijn bet plaatste, was dat ik die vijf pond kwijt ben. Maar zelfs als het mis gaat, was het die vijf pond wel waard."
Na de spectaculaire 1-3 zege op Manchester City, bedraagt de voorsprong op achtervolgers Tottenham Hotspur en Arsenal 5 punten. Het gat met City in de competitie is nu zelfs 6 punten. Zondag speelt Leicester een uitduel tegen Arsenal. In Leicester deelden beide ploegen in augustus nog de punten (1-1). Kunnen ze een directe concurrent weer een tik uitdelen?

Welke club wordt kampioen van Engeland?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...