Floyd ‘Money’ Mayweather maakte ‘fake news’ voor paar miljoen

20 augustus 2019

Reporters BV

Zo, dat is nog eens snel geld verdienen! De gestopte bokser Floyd 'Money' Mayweather geeft op Instagram toe dat hij voor flink wat centen een gerucht de wereld in hielp over een rematch tussen hem en Manny Pacquiao. Hoeveel, zou je denken? Nou, een kleine 2,2 miljoen dollar!


Het filmpje stamt alweer uit begin 2019. Daarin daagt de 42-jarige Mayweather op Instagram Manny Pacquiao uit om hun wedstrijd uit 2015 dunnetjes over te doen. Hij riep nog dat hij "naar Saudi-Arabië zou vliegen om er met hem over te praten", maar daar blijkt nu niks van waar. In een Instagram-post geeft hij dat toe, maar vertelt hij ook dat hij blij is om in een paar minuten een gigantische hoeveelheid geld bij elkaar te harken.

Filmpje voor een paar miljoen
Op het sociale medium laat hij al zijn 22,8 miljoen volgers weten dat hij het gerucht alleen voor een heel lekker geldbedrag de wereld in slingerde. Met deze onderstaande post laat hij weten dat hij in totaal 2,2 miljoen dollar verdiende om het filmpje te maken! Kassa! Zo wil iedereen wel een paar minuten werken!