Galatasaray-aanvaller krijgt bal voor open doel toch naast

admin • 21:50, 09-01-2016 / Laatste Update: 08:23, 07-01-2024

De kans voor open doel was eigenlijk niet te missen. Toch kreeg Umut Bulut van Galatasaray de bal naast. Met buitenkant rechts tikte de aanvaller de bal langs de verkeerde kant van de paal. Galatasaray won de bekerwedstrijd tegen Karsiyaka toch met 3-1.

Ryan Donk heeft zijn debuut bij Galatasaray opgeluisterd met een doelpunt. De Nederlandse verdediger, afgelopen week door de Turkse topclub overgenomen van Kasimpasa, tekende voor de 3-1 tegen Karsiyaka. Alle doelpunten in de Türk Telekom Arena van Galatasaray vielen voor rust.

Sinan Gümüs en Bilal Kisa, op aangeven van Donk, zorgden ervoor dat de thuisclub binnen een half uur al op een voorsprong van 2-0 stond. De goal van Bilal Kisa was wonderschoon. Hij scoorde vanaf een meter of 40 (filmpje onder).

Nadat Karsiyaka de spanning had teruggebracht, zorgde Donk kort voor rust weer voor een marge van twee treffers. De voormalige jeugdinternational van Oranje maakte als zogeheten stofzuiger op het middenveld een sterke indruk bij 'Gala', waarbij de geblesseerde spelmaker Wesley Sneijder ontbrak.