Getrouwde Premier League-arbiters genieten van andere vrouwen op liefdadigheidstripje

10 juni 2019

PA Sports

Kevin Friend, Martin Atkinson, Andre Marriner en David Coote gingen onlangs op liefdadigheidsreis naar Indonesië. De 4 arbiters uit de Premier League genoten daar zichtbaar van, zo blijkt uit een artikel van The Sun. Ondanks dat de meesten getrouwd zijn, konden ze het niet laten om wat Indonesische vrouwen aan te raken.


De scheidsrechters waren op Indonesië om mee te doen aan een golftoernooitje voor het goede doel. Tijdens een avondje stappen raakten ze wel erg close met wat jongere dames. Bekijk hierrr de foto's!

Flirten
Er waren meerdere scheidsrechters van de partij, maar zij maakten het niet zo bond als de 4 eerder genoemde heren. Atkinson (48) was aan het knuffelen met een dame en Marriner (48) had een vrouwjte op schoot en Coote (36) - als enige niet getrouwd - was ook constant een vrouw aan het omhelzen. Friend hield het vooral bij praten.

Een bron vertelde aan The Sun: "Het zag er allemaal heel ranzig uit. De meiden waren erg jong en de mannen waren oud genoeg om hun vaders te zijn. De manier waarop ze dronken en dansten, je zou denken dat ze voetballers waren, niet scheidsrechters!