Haha! Vrouw van Sergio Romero sneert op social media naar ManUnited

6 oktober 2020

BSR Agency

Spelersvrouwen die op social media hun klagen over de club van hun echtgenoot: een nieuw fenomeen. Dinsdag was het de beurt aan Eliana Guercio. De vrouw van Manchester United-goalie Sergio Romero haalde op Instagram flink uit naar de clubleiding, die de oud-AZ'er in de afgelopen transferperiode niet naar een andere club wilde laten gaan.


Romero (33) is op Old Trafford 3e keus na David De Gea en Dean Henderson. Omdat hij geen deel meer uitmaakt van de plannen van manager Ole Gunnar Solskjaer werd de Argentijn gelinkt aan andere clubs, waaronder Everton.

Respect
United wenste Romero niet te laten gaan, tot ongenoegen van Eliana Guercio. "Sergio Romero heeft hard voor de club gewerkt”, zo begint ze haar tirade op haar Instagram-account. "Hij mocht meejuichen bij de laatste prijs die ze wonnen. Hij heeft het team geholpen om 4 (halve) finales te bereiken. En vanaf het moment dat hij op de bank moest plaatsnemen, verloren ze alles. Het is tijd om hem bij een andere club weer de kans te geven. Voor 1 keer: geef hem respect!”

Prijzenkast
Romero staat sinds 2015 onder contract bij Manchester United. Hij won de FA Cup, de Carabao Cup, de Community Shield en - in 2017 tegen Ajax - de Europa League. Het was de laatste trofee voor de Red Devils. Romero heeft nog een contract voor 1 seizoen in Manchester.