Hoe Hansie Hansie ooit vakkundig gecockblockt werd door Linda de Mol

10 januari 2019

anp

Hans Kraay jr houdt wel van de vrouwtjes. Zo heeft hij hoogstpersoonlijk de term 'dolle duikavond' geïntroduceerd en staat hij bekend om een huwelijk dat hij afsloot met een vrouw die hij pas 6 dagen kende. Ook presentatrice Linda de Mol was ooit getuige van de voorliefde van Hansie Hansie voor blondines.


Dat vertelt Kraay jr. hoogstpersoonlijk in de nieuwe Story (€), die het verhaal weer heeft van Panorama. "Linda de Mol, Wendy van Dijk en ik zaten een keer in een hotel in Zuidlaren in Groningen voor het programma Domino D-Day," vertelt de oud-voetballer.

Flirtgeit
"Er was werkelijk geen moer te beleven daar. We dronken een wijntje in de hotelbar en zaten een beetje duf voor ons uit te kijken. Om half een komen er twee vrouwen binnen. Bloedstollend mooi. Linda zei: Die heb jij geregeld, vriend. Maar dat was echt niet zo. Op een gegeven moment moest ik naar het toilet en ik moest langs hun tafel."

"Op de terugweg hielden ze me staande en ik raakte met ze in gesprek. Ik ging bij ze aan het tafeltje zitten en ze zaten behoorlijk met me te flirten. En dan heb ik het niet meer. Ik ben ook maar een man. Ik wist niet zo goed hoe ik daar nu weer zonder kleerscheuren uit kon komen."

'Ga je mee schat?'
Linda de Mol zag het allemaal gebeuren en greep op vakkundige wijze in. Linda stond achter me met de sleutel van mijn kamer. Die had ze gehaald bij de receptie. Lief lachend zei ze: Ga je mee, schat? We moeten morgen vroeg op. Ik kon niks anders doen dan me verontschuldigen bij de meiden en achter Linda aan naar mijn kamer lopen. Ze nam me mee naar binnen en terwijl ze tegen de deurpost leunde, zei ze streng: Uitkleden! Ik kleedde me uit, ging braaf in bed liggen."

"Linda kwam naast me zitten, dekte me toe, gaf me een kus op mijn voorhoofd en zei: Hans nu niet meer je kamertje uitkomen, hè? Welterusten. Ze trok de deur achter zich dicht en ik bleef verbijsterd achter. Wat een vrouw!"