Jochie komt plotseling Messi tegen op vakantie: ‘Met hem voetballen was geweldig’ (video)

22 juli 2019

Mackenzie O'Neill is misschien wel de grootste mazzelpik ter wereld. Het 11-jarige jochie was op vakantie op de Caraïbische Eilanden toen hij plotseling Lionel Messi tegenkwam. Lionel Messi! Maar daar bleef het niet bij: Mackenzie mocht ook nog samen voetballen met Messi en zijn zoontjes Thiago en Mateo.


Mackenzie, die in Engeland onder de lat staat bij Faversham Strike Force FC, genoot met volle teugen van zijn avontuur. "Om met hem te voetballen, was geweldig", sprak hij tegenover Ole.

Nog meer lol
Het 11-jarige Londense jongetje voetbalde zo'n 45 minuten met Messi en zijn zoontjes. "Daarna ging ik nog zwemmen met Messi en eindigden we op een bootje en brachten we veel tijd door op het water. Hij (Messi, red.) tilde me op en Thiago volgde me overal waar ik heen ging", vertelde Mackenzie.

Voetbaladvies kreeg het jongetje overigens niet. "Nee, omdat hij geen Engels sprak. Maar door hem te zien voetballen leerde ik al genoeg", aldus de kleine Engelsman. "Om met Messi te spelen was heel leuk. Hij gedroeg zich als een normale vader en ik realiseerde me dat hij ervan genoot om zijn zoontjes te zien spelen met andere kinderen.Dit bericht bekijken op Instagram

Playing football with messi and Thiago #messi #leomessi

Een bericht gedeeld door MC1 (@mcc111000) op